ELMIYAD Baskanliginda Bahçeci Dönemi

Elazig Medya, Internet Yayincilari ve Gazeteciler Dernegi’nde (ELMIYAD) baskanliga Erhan Bahçeci seçildi.

ELMIYAD Baskanliginda Bahçeci Dönemi
ELMIYAD 1. Olagan Genel Kurulunu gerçeklestirdi. Genel kurulda, organ degisimleri yapilirken, tüzük geregi bir yil sonunda yapilmasi gereken baskanlik degisimi gerçekleserek, yönetim kurulunun aldigi kararla baskanligina Erhan Bahçeci seçildi. Bir yildir ELMIYAD Baskanligi görevini yürüten Gülsah Altas, genel kurulda baskanlik görevini Erhan Bahçeci’ye devretti.

Elazig’da yayin yapan internet haber siteleri ve gazetecilerle birlikte ELMIYAD çatisi altinda bir yil boyunca güzel çalismalara imza attiklarini belirten Gülsah Altas, “2021 yili kasim ayinda faaliyetlerine baslayan ELMIYAD, Elazig’da internet haber sitelerini tek çati altinda toplanma amaciyla kuruldu. Bu amaçla birçok haber sitesi ELMIYAD’a üye oldu. Üyelerimizle birlikte Elazig’imizin sorunlarina degindik, çözüm önerileri sunduk. Genis kitlelere hitap eden internet yayinciliginin ne kadar önemli olduguna bu süreçte dikkat çekmeye çalistik. Amacimiza ulastigimizi düsünüyorum. Dernegimizin kurulusunun birinci yilinda tüzügümüz geregi baskanlik görevini devrediyorum. Yönetim kurulumuzun aldigi kararla, önümüzdeki bir yillik süreçte baskanlik görevini Erhan Bahçeci arkadasimiz yürütecektir. Kendisine görevinde basarilar diliyorum” dedi.

ELMIYAD Baskanlik görevini devralan Erhan Bahçeci ise “Günümüzde internet haberciliginin önemi her geçen gün artmaktadir. Teknolojik gelismelerle birlikte habercilik ve gazetecilik meslegi internet yayinciligi üzerinde yogunlasti. Tüm dünyada gazeteciler artik, yayinlarini internet üzerinden okuyucularina ulastirmayi sürdürüyor. Geleneksel gazetecilik mecrasi her ne kadar varligini sürdürmeye devam etse de internet medyasi bir adim öne çikmayi basardi. Internet medyasinin etkisinin daha da yayginlasacagi asikardir. Allah’a sükür dernegimiz çok kisa sürede etkinligini hissettirdi. Dernek yönetimimiz ve kiymetli üyelerimizle sehrimizde büyük bir farkindalik olusturduk. Internet medyasinin olusturdugu dalgada bizler de ELMIYAD olarak yerimizi aldik. Bu dalga büyüyerek genis kitlelere hitap edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA