Aydin'da Mor Balonlar Gökyüzüne Birakildi
Aydin’da, Dünya Prematüre Günü çerçevesinde gerçeklestirilen etkinlikte, prematüre dogan bebekleri simgeleyen mor balonlar gökyüzüne birakildi.

Aydin Il Saglik Müdürlügü ev sahipliginde Aydin Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi Konferans Salonu’nda Dünya Prematüre Günü etkinligi düzenlendi.
Yüregi büyük bedeni küçük minik devler olan prematüre bebeklerin yasadiklarina dikkat çekmek ve farkindaligi artirmak amaciyla gerçeklestirilen etkinlikte, prematüre dogan bebekler ve aileleri bir araya geldi. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte yapilan konusmalarin ardindan prematüre bebekler ve aileleri ile pasta kesildi. Pasta kesiminin ardindan prematüre bebekleri simgeleyen mor renkli balonlar da gökyüzüne birakildi.
