Tekirdag'da En Ucuz Ekmek 2,5 TL

Istanbul basta olmak üzere birçok çevre illerde ekmek fiyati 5 liraya dayanirken Tekirdag’da birçok noktada 2 buçuk liraya ekmek satiliyor.

Tekirdag'da En Ucuz Ekmek 2,5 TL
Istanbul basta olmak üzere Bursa, Kirklareli, Edirne gibi birçok kentte ekmek fiyati 4 ile 5 liraya kadar yükselirken, Tekirdag’da birçok noktada 200 gramlik odun ekmegi 2 buçuk liraya satiliyor. Ekmegin bu noktalarda daha ucuz olmasi sebebiyle vatandaslar ekmek ihtiyacini daha çok bu noktalarda karsiliyor. Özel bir firinin 5 noktada ekmegi 2,5 liraya satmasinin yani sira Süleymanpasa Belediyesi de geçen yil vatandasa daha ucuz ekmek sunmak için yaptigi çalisma ile ‘Pasa firin’ adi altinda 10 noktada vatandasi uygun fiyatli ekmek ile bulusturdu.

Herkes ucuz alsin

Firinda çalisan Yilmaz Kaya yaptigi açiklamada, “Halkimiz yesin diye ucuz satiyoruz. Ayni kalite, her sey 4-4’lük. Vatandas çok talep gösteriyor. 5 noktada ekmek satiyoruz. Günlük yaklasik 2 bin müsteriye ekmek satiyoruz. Müsterilerimiz çok memnun. Halkimiz ucuz ekmek yesin, herkes faydalansin. Illere göre degisiyor. Diger illerde ekmek 5 liraya kadar dayandi” dedi.



Vatandasa zulüm

Ekmegin ucuz satildigi noktalardan ekmek alan Serife Çetiner ise, “Burada fiyat güzel ama herkes bir degil. Pahaliya ekmek satmak zulüm zulüm bu kadarda olmaz. Alabilen var alamayan var. Bütçesi düsük olan var, çocugu okula giden var” diye konustu.

Kaynak: İHA