Gençlik Merkezi Insaati Tamamlandi

Süleymanpasa Belediyesi tarafindan, Aydogdu Mahallesi’nde insa edilen Aydogdu Mahallesi Gençlik Merkezinin yapimi tamamlanarak, hizmete girmesi için gün sayilmaya basladi. Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, son hazirliklarin yürütüldügü merkezde incelemelerde bulundu.

Gençlik Merkezi Insaati Tamamlandi
Öncelikle lise ve üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilere sinav hazirlik desteginin verilmesinin planlandigi Aydogdu Mahallesi Gençlik Merkezinde, mahallede yasayan kadinlara ve çocuklara yönelik kurslar ve çesitli egitimler de verilecek. Ayrica, çocuklar ve gençler için çok amaçli spor sahasi ve oyun parki da merkez bünyesinde yer aliyor.

“Ilkbaharda hizmete açacagiz”

Baskan Yüksel, insaati kisa sürede tamamlanarak hizmete açilmaya hazirlanan Aydogdu Mahallesi Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüksel, konuyla ilgili yaptigi açiklamada; Aydogdu mahallemize kazandirdigimiz Gençlik Merkezimizin yapimini tamamladik. Öncelikli olarak lise ve üniversiteye gidecek çocuklarimizi sinavlara hazirlayacagimiz merkezimizde, yabanci dil egitimi de verecegiz. Çocuklarimiz ve gençlerimizin yani sira hanimlarimiz için çesitli kurslar açacagimiz Aydogdu Gençlik Merkezimizin bahçesinde yer alan oyun gruplariyla da, çocuklarimiza güvenli ve bir ortamda konforlu bir eglence alani olusturmus olduk. Birçok mahallemizde insa edecegimiz gençlik merkezi projelerimizi, ilkbaharda halkimizin hizmetine açmayi hedefliyoruz. Simdiden hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA