Denizli Ticaret Odasi'ndan Baskent'e Çikarma

Baskent’e çikarma yapan Denizli Ticaret Odasi (DTO) heyeti, Anitkabir’i ve TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu ziyaret etti.

DTO Baskani Ugur Erdogan, Meclis Baskani Salih Sarikaya ile oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri, bir günlük Ankara programini Anitkabir ziyaretiyle baslatti. Atatürk’ün huzuruna çikarak mozolesine çiçek koyan DTO Baskani Erdogan ile beraberindekiler, daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu ziyaret etti. TOBB Baskani Hisarciklioglu, DTO heyetine yeni dönemde basarilar diledi.

DTO Yönetim Kurulu Baskani Erdogan, Hisarciklioglu’na özellikle pandemi sürecindeki desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “Biz Denizli Ticaret Odasi olarak senlik havasinda bir seçim gerçeklestirdik. 30 meslek komitemizdeki listelerimizin tamami, üyelerimizin oluruyla eksiksiz seçildi. Güzel de bir katilim oldu. 30’da 30, tüm komitelerimizde seçimi kazandik. Denizli’miz bize tam destek verdi. Pandemi döneminde bizim sahadan kendilerine aktarmis oldugumuz sektörlerimizden gelen 169 tane konuyu bizzat kendilerine ilettik. O da sahsen ilgi gösterip takip etti ve ilgili bakanlara hizli bir sekilde iletti. Cumhurbaskanimiza da konulari tasidi ve çok hizli bir sekilde sonuç aldik” dedi.

Erdogan, kendisinin de yönetim kurulu üyesi oldugu TOBB Gümrük ve Turizm Isletmeleri AS’nin (GTI) Yönetim Kurulu Baskani M. Arif Parmaksiz ile de görüstü. Özellikle ihracatçi üyelerinin taleplerini aktaran Erdogan, ayrintili bir sekilde bilgilendirdi.
Kaynak: İHA