AK Parti Bursa Teskilatlari Ilkleri Gerçeklestirmeye Devam Ediyor

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, ana kademe, kadin ve gençlik kollari yöneticileri ile toplantida bir araya geldi. Baskan Gürkan, AK Parti teskilatlari arasinda bir ilk olarak kurduklari çagri merkezleri ile vatandaslari ve üyelerini arayarak, hatirlarini soruyor, talep ve önerileri ile ilgili bilgileri birinci agizdan aliyor.

AK Parti Bursa Teskilatlari Ilkleri Gerçeklestirmeye Devam Ediyor
AK Parti Bursa Il Baskanligi, il seçim isleri baskanligi tarafindan kurulan çagri merkezleri ile ayni zamanda Bursa’daki en son seçime göre 6835 seçim sandiginda görev alan sandik kurullari üyelerini arayarak, hal hatir sorduktan sonra bilgilerini güncelliyor. Bu çalisma sayesinde teskilat baglarinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Ana kademe, kadin ve gençlik kollari üyeleri ile bir toplanti düzenleyen Baskan Gürkan, teskilat mensuplarina çalismalara verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti. Davut Gürkan, AK Parti Bursa Teskilatlari olarak, her dönemde oldugu gibi tüm teskilat mensuplari ile birlik ve beraberlik anlayislarinin en güzel örneklerini sergilediklerini vurguladi.

Gürkan, geçtigimiz aylarda tüm Türkiye’ye örnek bir saha çalismasi olarak hayata geçirdikleri "Yüz yüze gönül gönüle Bursa" ziyaretleri ile Milletvekilleri ve her kademeden teskilat üyeleri ile Bursa’nin her noktasinda verimli ziyaretler gerçeklestirdiklerini ifade ederek sunlari söyledi:

“Bursali Hemserilerimiz, STK temsilcilerimiz, esnaflarimizla bir araya gelmis, Bursa’miz adina gerekli notlari birinci agizdan almistik. Simdi de bu notlarimiz ve Bursa Halki’nin gündemini öncelik alarak çalismalarimizi sekillendiriyor, Bursa’miza yakisir hizmetler için hep birlikte çalisiyoruz.

Bir yandan da yine siz degerli AK sevdalilarin gayretli çalismalari ile yine Türkiye’de bir ilk olarak kurdugumuz çagri merkezlerimizle ve ziyaretlerimizle vatandaslarimiz, üyelerimiz ve seçim basarisinin anahtari konumundaki sandik görevlilerimize ulasarak hatirlarini soruyor, gönüllerine giriyor ve bilgilerimizi güncelliyoruz. Bizler yüregi Türkiye aski ile birlikte atan büyük bir ailenin mensuplari olarak gücümüzü bir, iri, ve diri bir sekilde ayni hedefle yol yürüyüsümüzden ve aziz milletimizin bizlere olan güveninden aliyoruz. Bu güç ve güvenden destek alarak Türkiye’nin yüzyilina giden yolda üzerimize düsen her seyi yapabilmek için durmadan çalisiyoruz. Bu yolda bizlerle yürüyen tüm dava arkadaslarima ve güvenini bizlerden esirgemeyen Bursa Halki’na tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA