Yunanistan'daki Ihtiyaç Sahibi Soydaslara Yardim Eli
Tekirdag Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel’in Yunanistan ziyaretleri çerçevesinde, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan hazirlanan kislik giyim esyalari, ihtiyaç sahibi soydaslara ulastirildi.

100 çocuga kislik giyim yardimi
Baskan Yüksel, bu yil ilk kez Yunanistan’da yasayan Türk soydaslardan ihtiyaç sahibi olanlar için de anlamli bir çalismaya önayak oldu. Yüksel, Süleymanpasa Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan hazirlanan kislik giyim esyalarini ihtiyaç sahibi Türk soydaslara ulastirmak üzere Baskonsolos Ceylan’a teslim etti. Yapilan yardim ile 100 çocugun kislik giyim ihtiyacinin giderilecegi ögrenildi.
“Soydaslarimiza yalniz olmadiklarini hissettirmeye çalistik”
Konuyla ilgili açiklamada bulunan Baskan Yüksel, “Süleymanpasa olarak soydaslarimizin her zaman yanindayiz. Yaklasik on yildir her anma etkinliginde yer aldigimiz Selanik’teki Atatürk Evi’nde bu yil; ata topragi Balkan cografyamizda yasayan ihtiyaç sahibi soydaslarimizin, kardeslerimizin çocuklarina kislik kiyafet yardimlarimizi ulastirarak, ailelerimize yalniz olmadiklarini hissettirmeye çalistik. Süleymanpasa Belediyesi olarak 100 çocugumuza kislik giyim yardiminda bulunduk. Bu konuda bize yardimci olan Baskonsolosumuz Sayin Efe Ceylan’a sükranlarimizi sunuyorum” diye konustu.
