Hirsizdan Soke Eden Davranis Açiklamasi Yaptigi Ile Herkesin Hayatini Tehlikeye Atti

Antalya’da kaldirim üzerinde bulunan rögar kapagi kisi ya da kisilerce çalindi. Rögar kapaginin çalinmasi ile vatandaslarin hayati tehlikeye girerken, durumun farkina varan vatandaslar rögar kapagina çöp konteyniri ve tahta ile önlem alindi.

Hirsizdan Soke Eden Davranis Açiklamasi Yaptigi Ile Herkesin Hayatini Tehlikeye Atti
Olay, Kircami Mahallesi, Avni Tolunay Caddesi üzerinde meydana geldi. Banka ATM’lerine para çekmeye gelen vatandaslar, kaldirim üzerinden rögar kapaginin yerinde olmadigini fark etti. Vatandaslar kendi imkanlariyla açik olan rögarin etrafini tahta ve çöp konteyniri ile çevreleyerek önlem aldi. Polis ekipleri de rögarin etrafina güvenlik seridi çekti. Polis demir kapagi yerinden söküp götüren hirsiz yada hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti. Vatandaslar ise serit çekilen alana merakli gözlerle bakip saskinliklarini gizleyemedi.

Rögar kapaginin çalinmasina tepki gösteren Cengiz Yildiz, “ Nasil kaldirmislar götürmüsler. Kolay bir sey degil bu kapagi almak. Bir kazada olabilirdi. Belediyenim hemen buraya islem yapmasi lazim. Içine biri düsebilir” dedi.

Kaynak: İHA