Hem Spor Yaptilar Hem De Kaynastilar

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile ortaklasa organize ettigi sportif etkinlikleri Düzce Üniversitesi ögrencileriyle bulusturdu. Ögrenciler, üniversite kampüsünde düzenlenen farkli spor etkinlikleriyle keyifli zaman geçirdi.

Hem Spor Yaptilar Hem De Kaynastilar
Düzce Belediyesi, sporun her bransini her platformda her yastan vatandaslarla bulusturmaya, sporu sevdirmeye yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. ‘Spor Sehri Düzce’ basligi altinda attigi adimlarla büyük bir eksikligi kapatarak basarili etkinliklere imza atan müdürlügün son duragi Düzce Üniversitesi oldu. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile birlikte hazirladigi sportif etkinlikleri Düzce Üniversitesinde ögrencilerle bulusturan müdürlük, kampüs alaninda kurulan mini spor alanlarinda basketboldan voleybola mini futboldan ayak bilardosuna, bocceden cornhole kadar birçok etkinligi ögrencilerle bulusturdu.

Düzenlenen etkinliklerle saglikli yasamin ayrilmaz bir parçasi olan sporu ögrencilere sevdirmeyi amaçlayan müdürlük, ayni zamanda ögrencilerin kaynasmasina ve gerek Düzce’ye gerekse de Düzce Üniversitesine adaptasyonlari noktasinda önemli bir çalisma gerçeklestirmis oldu.
Kaynak: İHA