Filografi Kursiyerleri 'Iz' Birakti

BUSMEK filografi kurslarina devam eden 11 ihtisas sinifi ögrencisinin eserlerinden olusan ‘Iz’ temali sergi, Bursa Akademik Odalar Birligi’nde ziyarete açildi.

Filografi Kursiyerleri 'Iz' Birakti
Bursalilari 2006 yilindan bu yana sanat ve mesleki egitimlerle bulusturan BUSMEK’te el sanatlarini gelistiren kursiyerler, yaptiklari eserlerle göz doldurmaya devam ediyor. Zaman zaman düzenlenen sergilerle yaptiklari çalismalari görücüye çikaran BUSMEK kursiyerleri, bu kez filografi sanatiyla büyüledi. Filografi ihtisas sinifindan 11 kursiyerin 40 özel eserinden olusan sergi, Bursa Akademik Odalar Birligi’nde izlenime açildi.

Bursa’nin tarihi mekanlari ile Osmanli ve Türk motiflerini simgeleyen serginin açilisini, Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Halide Serpil Sahin yapti. Büyüksehir Belediyesi olarak BUSMEK vasitasiyla hayat boyu ögrenme esaslariyla Bursalilari hem modern hem de geleneksel sanatlarla bulusturduklarini hatirlatan Sahin, birbirinden özel çalismalara imza atan tüm kursiyerleri kutladi.

Kurdele keserek sergiyi ziyarete açan Sahin, daha sonra eserleri yakindan inceledi. Kursiyerlerin 1,5 yili askin süredir büyük bir özenle hazirladigi eserlerden olusan sergi, 7 Kasim’a kadar ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA