Bursa'ya Yeni Cazibe Merkezi Kuruluyor

Türkiye’nin özel sektör girisimiyle hayata geçirilen en büyük karma projelerinden biri olan ve içerisinde bin 334 konut, 778 ofis, 57 bin metrekarelik 2 AVM ve bir otel bulunan cazibe merkezinin temeli atildi

Bursa'ya Yeni Cazibe Merkezi Kuruluyor
Toplamda üç ayri etabiyla 900 bin metrekare alan üzerinde projelendirilen ve tamami 5 yil içinde tamamlanmasi planlanan Atis Sirketler Grubu’nun en yeni projesi Babylon, 1334 konutu, 778 ofisi, toplami 57 bin metrekareden olusan iki ayri AVM’si ve 128 odali oteliyle birlikte Bursa’nin yeni ve benzersiz yasam alani olacak.

Temel atma törenine Atis Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hüsamettin Atis, Atis Sirketler Grubu CEO’su Ahmet Atis ile proje partnerleri, protokol temsilcileri ve basin mensuplari katildi.

Açilisinda konusan CEO Ahmet Atis, Bursa’ya deger katacak yeni yatirimlara da hiz kesmeden devam ettiklerini kaydetti.

Projede konut alanlarinin yani sira bünyesinde barindiracagi otel, AVM, ofis ve konutlariyla kentin yeni ikonu haline geleceginin altini çizen Atis, Projeyi ilk iki etabinda toplam 900 bin metrekarelik bir alanda gelistiriyoruz. Bu projenin tamamini bitirmek için bes yillik bir hedefimiz var. Birinci etabimizi 2024 yilinda, ikinci etabimizi ise 2025 yilinin sonunda teslim edecegiz. Projenin içindeki AVM yapilanmalarimizla Türkiye’nin besinci büyük eglence ve yasam merkezini Bursalilar ile bulusturacagiz. Yine projenin içinde hayata geçirecegimiz otel ile de Bursa’nin turizm nabzini da elimizde tutuyor olacagiz” dedi.

Konusmalarin ardindan projenin temeli CEO Ahmet Atis ve davetliler tarafindan atildi.

Satis ofisinin de hizmete sunuldugu projenin ilk etabinda toplam 315 bin metrekare insaat alani bulunuyor. Içinde 870 konut, 540 ofis, 35 bin metrekarelik AVM ve rezidanslarin bulunacagi karma projenin, 2024 yilinin 12’nci ayinda teslim edilmesi planlaniyor.

Sehrin yeni cazibe merkezi olacak projenin 2. etabi ise 215 bin metrekarelik insaat alani üzerinde yükselecek. Mevcudunda 464 konut, 238 ofis, 22 bin metrekarelik AVM, 128 odali otel ve marka konutlarin bulunacagi 2 etap ise 2025 yilinin 12’nci ayinda teslim edilecek.
Kaynak: İHA