Baskan Güder'den Ilçeyi Yarinlara Hazirlama Vurgusu

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, meclis toplantisinda, “Degisen ve gelisen ilçemizi daha güzel yarinlara hazirlama noktasinda Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yogun bir çalisma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edecegiz” dedi.

Baskan Güder'den Ilçeyi Yarinlara Hazirlama Vurgusu
Battalgazi Belediye Meclisi, Kasim ayi olagan toplantisinin 1.birlesim 1.oturumunda bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüstü. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasim ayi olagan toplantisi 1.birlesimin 1.oturumu ile basladi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen meclis toplantisi, yoklama, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Toplantida Ilk olarak Ekim ayi olagan toplantinin karar özeti oy birligiyle kabul edildi. Toplam 8 gündem maddesinin görüsüldügü meclis toplantisinda, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsüldü. Imar plan degisikligi ile ilgili bazi maddeler mecliste kabul edilerek karara baglanirken, bazi maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddeleri arasinda yer alan ve mülkiyeti Battalgazi Belediyesi’ne ait Saray Mahallesinde bulunan 408 ada 343 nolu parsel üzerindeki 5 katli binanin, Boran Mahallesinde bulunan 149 ada 2,3 ve 150 ada 1.nolu parseller ile trampa (takas) edilmesine oy birligi ile karar verildi.



Güder’den ilçeyi yarinlara hazirlama vurgusu

Toplanti sonrasi kisa bir konusma gerçeklestiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, "Battalgazi Belediye Meclisi Kasim ayi toplantimizi baslatiyoruz. Degisen ve gelisen ilçemizi daha güzel yarinlara hazirlama noktasinda Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yogun bir çalisma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edecegiz. Aldigimiz kararlarin Malatya ve Battalgazi’miz için hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasim ayi olagan toplantisinin ikinci bilesimi ise 7 Kasim Pazartesi günü saat: 15.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA