Baskan Çelik'ten Manisa TSO'nun Yeni Yönetimine Tebrik

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, yapilan seçimler sonrasinda güven tazeleyerek bir dönem için daha Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) baskanligina seçilen Mehmet Yilmaz’i ziyarete ederek, hayirli olsun dileklerini iletti.

Baskan Çelik'ten Manisa TSO'nun Yeni Yönetimine Tebrik
Manisa TSO’da güven tazeleyen Baskan Mehmet Yilmaz, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’i agirladi. Yeni dönemi için Baskan Yilmaz ile seçilen yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Baskan Çelik, “Öncelikli olarak degerli baskanimiz Mehmet Yilmaz’i, yönetim kurulu üyelerini ve seçilen tüm meclis üyelerini tebrik ediyorum. Hayirli, basarili illere imza atilacak bir dönem diliyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odamizla büyük bir uyum içerisinde sehrimize hizmet ettik. Ortak birçok projeye imza attik. Birbirimize bir telefon kadar yakin olduk. Bir agabey kardes hukuku içerisinde insanimiza, sehrimize ve ticaret sanayi erbabimiz için tasin altina elimizi koyduk. Inaniyorum ki bundan sonra da ayni anlayisla, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf edecegiz. Nazik kabulleri için tekrar baskanimiza tesekkür ediyorum. Hayirli ugurlu olsun. Allah saglik ve afiyet içerisinde hayirli islere imza atmayi nasip etsin" dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden MTSO Baskani Mehmet Yilmaz, "Kendisi de kurumumuzun bir üyesi. Dört yil kadar kendisinin de çok büyük hizmetleri oldu. Her aman uyum içerisinde çalisiyoruz. Ilk adayliginda dedigim bir söz vardi. Tekrarlamak istiyorum. Allah her sehire Ömer Faruk Çelik gibi bir baskan nasip etsin. Agabey kardes hukuku ile birçok güzel ise imza attik. Bundan sonra da atmaya devam edecegiz. Bizlerin her zaman yaninda olup yükümüze destek oldu. Biz de verilen destegin hakkini layikiyla yerine getirmeye çalistik. Nazik ziyaretleri için sahsim ve yönetim kurulu üyelerim adina sükranlarimi iletiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA