Baskan Büyükkiliç'tan Üst Geçit Incelemesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, demiryolu hattinin kestigi Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavsagi’ni birbirine baglayacak noktada yapilacak üst geçit çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Büyükkiliç, “Vatandaslarin çok daha rahat ve konforlu hareket edebilmesine yönelik çalismalar yapmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Büyükkiliç'tan Üst Geçit Incelemesi
Büyüksehir Belediyesi kent genelinde ulasim alaninda yapilan hizmetler konusunda deneyimli ve birikimli ekibi ile birlikte gece gündüz demeden çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede demiryolu hattinin kestigi Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavsagi’ni birbirine baglayacak noktada demir yolu araç üst geçidinde çalismalar sürüyor.

Yapilan çalismalari yerinde inceleyerek, takip eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Hasdal ve yüklenici firma yetkililerinden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Sehirde ulasim noktasinda en iyi noktaya gelmeyi hedeflediklerini ifade eden Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, “Yakut Mahallemiz içerisinde yapilan çalismalari inceledik. Bu çalismayla demir yolumuzun üzerinden yapilacak üst geçit ile ilgili çalismalari yerinde incelemis olduk. Burada görüldügü gibi Kocasinan Bulvarimizdan Fuzuli Caddesi’ne baglanacak olan Yakut Mahallemize önemli bir ana arter, hayata geçecek olan bir çalisma” diye konustu.

Emegi geçenlere tesekkür eden Baskan Büyükkiliç, “Yüklenici firmamiza ve emege geçenlere tesekkür ediyorum. Kazasiz belasiz tamamlanmasini temenni ediyorum. Devlet Demir Yollari Genel Müdürümüze ve Ulastirma Bakanimiza da ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Büyükkiliç, kent içi ulasim stratejileri bütüncül bir yaklasimla takip edilmesi gerektigini ifade ederek, ulasimin, kentsel yasamin önemli unsurlarindan biri oldugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA