Baglar Belediye Baskani Beyoglu, Vatandas Bulusmalarin Devam Ediyor

Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, ilçede sokak sokak gezerek vatandas bulusmalarina devam ediyor.

Baglar Belediye Baskani Beyoglu, Vatandas Bulusmalarin Devam Ediyor
Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, 2019 yerel seçimlerinden sonra devraldiklari belediyede 43 ayda ilçenin geçmise dayali sorunlarinin yüzde 80’nini çözüme kavusturduklarini söyledi.

Baskan Beyoglu, “Sirtimizi daima hakka ve yönümüzü halka çevirerek çok önemli isler basardik. Kendimi hiçbir zaman belediye baskani olarak görmüyorum, halkin hizmetkari olmayi daha uygun buluyorum. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in çagdas belediyecilik anlayisinin geregi olan, gönül, sosyal ve hizmet belediyeciligi anlayisini Baglar’da hakim kilmak için yogun çaba ortaya koyuyoruz” dedi.



“Nasil olsa çok sey basardik, bundan sonrasi için her sey bitti düsüncesiyle asla hareket etmiyoruz” diyen Baskan Beyoglu, “Bugüne kadar nasil çalistiysak, nasil her vatandasimizin sorununu çözmek için enerji harcadiysak bundan sonra daha fazla efor sarf etmemiz lazim. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in her firsatta kullandigi çok güzel bir söz var. ‘Askla kosan yorulmaz.’ Kendinizi halka hizmetkar olarak addederseniz daha çok basarili olursunuz. Idareciler olarak hepimiz için çok önemli bir mesajdir. Ilçemizin geçmise dayali sorunlarinin yüzde 80’inden fazlasini hamdolsun çözdük. Bunu hep birlikte basardik. Sirtimizi rabbimize, yönümüzü halkimiza çevirerek basardik. Ama bundan sonra bunun çok daha fazlasini hayata geçirmemiz lazim. Çok güzel projelerle ve yorulmak bilmeyen bir enerji ile güzel günler yasatmaya devam edecegiz.” Ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA