Bagcilar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Kadin 6 Süpheli Gözaltina Alindi

Bagcilar’da uyusturucu ticareti yapan sahislarin evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, 3’ü kadin olmak üzere 6 sahsi gözaltina aldi. Adreste yapilan aramalarda çok sayida uyusturucu maddesi ele geçirildi.

Bagcilar'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Kadin  6 Süpheli Gözaltina Alindi
Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Demirkapi Mahallesinde bulunan bir ikamet adreste uyusturucu madde ticareti yapildigi ihbarini aldi. Ihbar üzerine harekete geçen ekipler, 30.10.2022 tarihinde çalisma baslatti. Çalismalar çerçevesinde adres ve çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alinarak operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda S.N.E., S.U., S.N.Ç. isimli kadin sahislar ile Y.T., M.A.O. ve M.S. isimli sahislar yakalanarak gözaltina alindi.

Adreste yapilan kontrollerde; 31 adet toplamda 294 gr Eroin, - 20 gr uyusturucu madde, 6,5 gr kubar 0,75 gr metanfetamin, 5,5 gr bonzai, 10 gr esrar, 51 bin 395 TL para, 1 adet hassas terazi, 6 adet telefon ele geçirildi. Yakalanan süpheli sahislar, "Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti" suçundan dün adli makamlara sevk edildi. S.N.E., S.U. ve M.S. isimli sahislar hakkinda adli kontrol hükümleri uygulanirken, Y.T., M.A.O. ve S.N.Ç. isimli sahislar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA