Apartmana Girmek Isterken Vatandaslarin Fark Ettigi Hirsizlik Süphelisi, Polise Teslim Edildi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir binanin zemin katina girmek isterken vatandaslar tarafindan yakalanan hirsizlik süphelisi, polise teslim edildi. Mahallelinin hirsizlikla suçladigi süpheli, suçlamalari kabul etmeyip polisi oturarak bekledi. Hirsizlik süphelisi, "Kaçmak istesem 50 kere kaçmistim, beni sikbogaz ediyorsunuz" dedi.

Apartmana Girmek Isterken Vatandaslarin Fark Ettigi Hirsizlik Süphelisi, Polise Teslim Edildi
Olay, Milli Egemenlik Mahallesi 9013 sokak üzerindeki bir binada yasandi. Edinilen bilgiye göre, apartmanin zemin katina bir kisinin bahçeden girmeye çalistigini gören Seviye Çoban isimli kadin, kardesiyle birlikte hirsizlik süphelisini fark etti. Adinin S.Ü. oldugu belirlenen süpheli, çagirilan polis ekiplerini beklemeye basladi.

Seviye Çoban, sahsin bahçe içerisinde binaya girmeye çalisirken evdeki engelli oglu tarafindan görüldügünü belirterek “Biz yanina gelip yakaladigimizda sürekli yalan söyledi.

Bizde hemen polisi aradik ve kaçmamasi için polis gelene kadar basinda bekledik. Sürekli kaçmaya çalisti” dedi.



"Beni sik bogaz ediyorsunuz"

Bu sirada S. Ü. bina etrafinda bir anda kosmaya basladi.

Süphelinin kaçtigini düsünen mahalle sakinleri ona engel olmaya çalisirken, S. Ü. bir yerde oturup polisi beklemeye basladi.

Suçlamalari kabul etmeyen S. Ü. ise “Ben kaçacak olsam 50 kere kaçmistim. Beni sikbogaz yapiyorsunuz. Iki gün önce tanistigim bir arkadas, is basvurusu için buraya gelecegini söyledi.

200 lira borç verdim. Bugün çocugu çagirmaya geldim ve onun indigi yerden asagiya indim, onu çagirdim ama çikmadi” dedigi sirada polis tarafindan kelepçelendi. Süpheli polis tarafindan karakola götürülürken, olay yerine geldigi bisikleti de polis aracina alinarak karakola götürüldü.

Hakkinda aramasi oldugu da belirlenen süphelinin kendisine ait oldugunu ispatlayamadigi, bir arkadasindan ödünç aldigini söyledigi bisiklet, sahibine teslim edilmek üzere polis karakolunda alikonuldu.
Kaynak: İHA