Ortakonak Sosyal Tesisi Hizmete Açildi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan Ortakonak Mahallesinde yapimi tamamlanan sosyal tesisin resmi açilisi gerçeklestirildi.

Ortakonak Sosyal Tesisi Hizmete Açildi
Karatay Belediyesi’nin merkeze uzak Ortakonak Mahallesinde yapimini tamamladigi Ortakonak Sosyal Tesisi’nin açilisi, düzenlenen programla gerçeklestirildi.

Içerisinde Muhtarlik Ofisi ile Emekli Konagi bulunan, toplamda 194 metrekare insaat alanina sahip çok amaçli sosyal tesisin açilisina Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Kaymakami Yavuz Güner, Selçuklu Belediye Baskan Vekili Faruk Ulular ile Karatay Mülki Idare Müdürleri, Karatay Belediyesi Baskan Yardimcilari, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Konya Il Yönetim Kurulu Üyesi Yasar Köklü, muhtarlar ve Ortakonak mahalle sakinleri katildi.



“Ortakonak mahallemize verdigimiz tüm sözleri yerine getirdik”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, açilis öncesinde yaptigi konusmada Karatay’in merkezdeki mahallelerin yani sira merkeze uzak mahallelerini göreve geldikleri günden bu yana sik sik ziyaret ettiklerini ve söz konusu ziyaretlerde tespit ettikleri eksiklik veya ihtiyaçlarin giderilmesi için çalistiklarini ifade etti.

Baskan Hasan Kilca, “Mahallelerimizin tamaminda asfalt ve parke yollar yapiyoruz. Ortakonak mahallemizi Aksaray Yolu’na baglayan yolun da asfaltlanmasi ve bu sosyal tesisin de tamamlanmasiyla birlikte bu mahallemize verdigimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Acidort ile Zincirli mahallelerimize de sosyal tesis yaptik. Yakin bir zamanda bu tesislerimizi de açarak hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz insallah. Karatay’imizin tamaminda, neresinde neye ihtiyaç varsa hepsini yerine getirecegiz ve bu hizmetler hayata geçtikçe bizler de mutlu oluyoruz. Bu vesileyle Ortakonak Sosyal Tesisimizin mahallemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



“Ortakonak sosyal tesisi mahalleye güzel hizmetlere vesile olacak”

Karatay Kaymakami Yavuz Güner de, Karatay Belediyesinin güzel bir hizmetini açmanin mutlulugunu yasadiklarini aktardi. Yavuz Güner, “Muhtarlik binalarimiz bizler için son derece önemli. Çünkü buralar sadece muhtarlarimiza degil; egitim, saglik, sosyal, kültürel ve daha birçok alanda bütün hemsehrilerimize hizmet veriyor. Bu baglamda yeni bir binamizin olmasi mutluluk verici. Bu güzel tesisi mahallemize kazandiran Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca’ya ve ekibine tesekkür ediyorum. Ortakonak Sosyal Tesisimiz mahallemize ve vatandaslarimiza hayirli olsun” diye konustu.

Selçuklu Belediye Baskan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Belediyeciligi modelini en iyi uygulayan sehrin Konya oldugunu söyleyerek Ortakonak Sosyal Tesisi’nin hayata geçmesinde emegi bulunan herkese tesekkür etti.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, 2019 Seçimleri öncesi ve sonrasinda Karatay Belediyesi’nin hangi mahallede neye ihtiyaç varsa hepsi tespit edilerek yerine getirilmeye gayret gösterildigine vurgu yapti.

Konusmalarin ardindan yaklasik 1 milyon TL’ye mal edilerek Karatay’a kazandirilan Ortakonak Sosyal Tesisi’nin resmi açilisi, protokol üyelerinin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA