Manisa'da Uyusturucudan 3 Tutuklama

Manisa’nin Akhisar ve Soma ilçelerinde durdurulan iki araçta uyusturucuyla yakalanan 3 kisi, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandi.

Manisa'da Uyusturucudan 3 Tutuklama
Manisa Il Emniyet Müdürlügü Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlilerince uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalarda Akhisar ilçesinde durdurulan bir araçta yapilan aramada 3,21 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyusturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. ’Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alinan F.Y.Y. (32) ve L.Y. (23), sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Soma Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlilerince yapilan çalismalarda ise Soma ilçesinde durdurulan bir araçta yapilan aramada 2 parça halinde 15 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. ’Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alinan E.Y. (36), sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.
Kaynak: İHA