(ÖZEL) Büyükçekmece'de Servis Minibüsü Kazasi Kamerada

Büyükçekmece’de yagmur nedeniyle kayganlasan yolda kontrolden çikan isçi servisi park halindeki arabaya çarpip geldigi istikamete geri döndü. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Büyükçekmece'de Servis Minibüsü Kazasi Kamerada
Olay, dün sabah 06.30 siralarinda Büyükçekmece E-5 yanyol Silivri istikametinde yasandi. Edinilen bilgilere göre, isçi tasiyan 34 LKJ 199 plakali servis minibüsü, yagmur nedeniyle kayganlasan yolda sürücüsünün kontrolünden çikarak park halindeki araca çarpip geldigi istikamete döndü. Park halindeki araç ise yol kenarindaki yesillik alana uçtu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken yasanan kaza ani ise çevredeki is yerlerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Kazayla ilgili konusan Erkan Sayali adli vatandas, "Sabah saatlerinde bir servis araci, park halindeki araca çarpti. Kazada yarali yoktu. Herhalde yagmurdan dolayi oldu” dedi.

Kaza ile ilgili konusan bir baska vatandas Zeynel Aslan ise, “Sabah burada kaza olmustu. Arkadasin aracina çarpmisti. Kayganlasan yol sebebiyle olmus. Yarali yok” diye konustu.

Kaynak: İHA