AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Ilk oyum AK Parti’ye, ilk oyum Erdogan’a” etkinligine katildi. Basaksehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen bulusmaya gençler yogun ilgi gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Gençlerle Bir Araya Geldi
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Basaksehir Millet Bahçesinin içinde yer alan Millet Kiraathanesi’nde AK Parti’nin "Ilk Oyum Erdogan’a Ilk Oyum AK Parti’ye" programi katilarak gençlerle bir araya geldi. Çelik, Millet kiraathanesinin bahçesinde kurulan patlamis misir standindan gençlere patlamis misir ikraminda bulundu. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi programda konusma yapan Çelik’in sözleri sürekli tezahüratlarla kesildi. Çelik, 2023 seçimlerine dair önemli mesajlar verirken muhalefetin Cumhurbaskani adayini henüz açiklamamasiyla ilgili olarak “ AK Parti olarak, Cumhur Ittifaki olarak adayimizi açikladik. 6’li masada ise bir türlü açiklayamiyorlar. Bence seçimden sonra adaylarini açiklayacaklar” dedi.

"AK Parti’nin en genci Recep Tayyip Erdogan’dir"

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mesele sayilardan ibaret degil. 18 yasina olursun, 20 olursun, 40 olursun, 50 olursun, 60 olursun 70 olursun. Önemli olan gençligin sahip oldugu durustur. O da zorluklari gördügü zaman yilmamak, engelleri gördügü zaman korkmamak. Kendi inandigi seyden taviz vermemek. Bu açidan bakildiginda AK Parti’nin en genci Recep Tayyip Erdogan’dir." dedi.

“Cumhuriyet, en çok gençlerindir, en çok gençlige aittir”

"Ilk Oyum Erdogan’a Ilk Oyum AK Parti’ye" kampanyasinin önemine deginen Çelik, "2023 yilinda seçim gerçeklestirecegiz. Göz bebegimiz olan Cumhuriyet’imiz yüzüncü yasina basacak. Cumhuriyet yas aldikça gençlesiyor. O yüzden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istikbalimizi gençlere emanet etti. Tabii ki Cumhuriyet, Türkiye’de yasayan herkesin ortak degeridir, hepimizin ortak gelecegini temsil ediyor. Ama Cumhuriyet, en çok gençlerindir, en çok gençlige aittir” seklinde konustu.

Bu yüzyilin Türkiye yüzyili olacagini söyleyen Çelik, "Cumhurbaskanimizin liderliginde yapilan çalismalar insanimizin hayatini iyilestirmek, Türkiye’yi geçmisteki yüklerinden kurtarmak ayni zamanda da Türkiye’yi büyük bir yüzyila hazirlamak içindi. Demokrasiyle, reformlarla, özgürlüklerle, vesayetle mücadeleyle büyük bir özgüven insasiyla ortaya çikan bu siyasi tablo en sonunda 2023’e eristi." dedi.

“Bunlarin isi, pusulayi bozmaktan ibaret”

Türkiye’nin büyümesinden ve eser siyasetinden yana tavir koyarak muhalefete gerekli dersi verdigini söyleyen Çelik, "2023, gençlerin Türkiye’ye hiçbir faydasi olmayan statükocu siyasetçilere verecegi en önemli ders olarak tarihe geçecek. Bunlar artik siyaset sahnesinden tamamen silinecekler.

Cumhurbaskanimiz, Yunanistan’a karsi, ’Mavi Vatan konusunda taviz vermeyiz. Sakin bir yanlis yapmayin’ diyor Türkiye’nin ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerine sahip çikiyor. Bunlar hemen Yunanistan’in tezini destekleyen bir tavir ortaya koyuyorlar. ’Mavi Vatan demek Türkiye’yi dünyada zor duruma düsürür’ diyorlar. Türkiye’nin karsisinda kim varsa ona destek vermeye kalkiyorlar. Bunlarin pusulasi yok. Bunlarin bir istikameti yok. Bunlarin isi, pusulayi bozmaktan ibaret. Geçmiste bize bu SIHA’lari, IHA’lari yaptirmadilar. Bu Çanakkale Köprüsü gibi bu büyük eserleri engellediler" dedi.

“Bence seçimden sonra adaylarini açiklayacaklar”

Konusmasinda muhalefetin henüz adayini açiklamamis olmasini elestiren Çelik, "Altili masanin basardigi tek sey var. O da masayi dagitmayi çok iyi biliyorlar. Sürekli olarak masayi dagitiyorlar. Biz AK Parti olarak, Cumhur Ittifaki olarak adayimizi açikladik. 6’li masada ise bir türlü açiklayamiyorlar. Bence seçimden sonra adaylarini açiklayacaklar. Seçimden sonra duyacagiz adaylarinin kim olacagini." Seklinde konustu.

Kaynak: İHA