AK Parti 'Türkiye Için Güven Ve Istikrar' Brosürlerini Dagitti

AK Parti Adiyaman Merkez Ilçe Baskanliginin organizasyonuyla, vatandaslara ve esnafa brosür dagitildi.

AK Parti 'Türkiye Için Güven Ve Istikrar' Brosürlerini Dagitti
"Türkiye Için Güven ve Istikrar” temali el brosürlerinin dagitimina Il Baskanvekili Emrah Bulucu, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis katildi.

Merkez Ilçe ve Gençlik Kollari teskilatlari tarafindan dagitilan brosürlerde Türkiye’nin son 20 yilda geldigi nokta özetleniyor.

AK Parti ile birlikte Türkiye’de gerçeklesen yatirim, istihdam, üretim ve büyüme hakkinda bilgilerin yer aldigi brosürleri dagittiklarini belirten AK Parti Adiyaman Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, "Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde milletimizin refahi, ülkemizin aydinlik yarinlari için olusturulan yeni ekonomik modeli, üretimi, istihdami ve yatirimlari içeren el brosürlerini teskilatimizla birlikte sokak-sokak ve cadde cadde gezerek vatandaslarimiza, isyerlerinde ise esnaflarimiza dagittik, bilgilendirmelerde bulunduk. Ayrica Cumhurbaskanimizin selamlarini iletip, vatandaslarimizla sohbet ederek gönüllerine dokunduk. Sahada hemserilerimiz, bizlere hükümetimizin son zamanlarda attigi önemli adimlar hakkindaki duyduklari memnuniyeti ifade ettiler. Gönüllerine dokundugumuz her bir vatandasimiz Cumhurbaskanimiza olan güvenlerini ve sevgilerini ifade ettiler. Yaparsa yine AK Parti yapar dediler, çözerse yine Recep Tayyip Erdogan çözer dediler. Vatandaslarimizin bu durusu karsisinda bizlerde güçlü ve büyük Türkiye, kalkinmis ve gelismis bir Adiyaman için, bikmadan ve yorulmadan gece-gündüz, yaz-kis çalismaya, daha çok çalismaya devam edecegiz. Böyle asil bir millete hizmet etmeyi nasip ettigi için de Rabbimize sükrediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA