Esenyurt'ta Akrabalarin Kavgasinda Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 2 Yarali

Esenyurt’ta ailevi sebeplerden tartisan akrabalarin kavgasinda ortalik savas alanina döndü. Silahlarin ateslendigi sopalarin havada uçtugu olayda iki kisi biçaklanarak yaralandi. Sahislardan biri yerdeki akrabasini defalarca biçaklarken, yasanan dehset anlari ise kameraya yansidi.

Esenyurt'ta Akrabalarin Kavgasinda Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 2 Yarali
Olay, dün ögle saatlerinde Esenyurt Inönü Mahallesi’nde gerçeklesti. Edinilen bilgiye göre, akraba olduklari ögrenilen ve ailevi sebeplerden tartisan bir grup sahis, sokak ortasinda kavga etmeye basladi.

Silahlarin ateslendigi kavgada biçak ve sopalar da havada uçustu. Olayda Seyfettin Ç. isimli sahis gögsünden ve karnindan biçaklanirken, Ömer Ç. ise bacagindan yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken yaralanan kisiler yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Olay ile ilgili süpheli sahislardan Mustafa Ç., Mehmet Ç. ve Mehmet Can Ç. ise Esenyurt Asayis Büro Amirligi tarafindan gözaltina alinirken bölgeye olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalismalarda bulundu. Yasanan kavga anlari çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina yansirken sahislarin sinirlenerek dükkan kepenklerine sopalarla vurmasi cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

Olayla ilgili konusan vatandas Ramazan Günes, “Iki akraba arasinda basit bir tartisma sonucu kavga çikti. Telefonla mesajlasmislar ve birbirlerini ‘Dükkanin önüne gel” diyerek çagiriyorlar. Dükkanin önünde de tartisma çikiyor ve sopayla birbirlerini dövüyorlar. 2 kisi yaralandi ve ambulansla hastaneye götürüldü. Biri basindan yaralandi digeri de biçaklandi. Durumlari ise iyiymis” dedi.

Dehset veren kavga kamerada

Yasanan kavga anlari çevredeki bir güvenlik kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde bir grup sahsin diger taraftaki kisilere sopalarla ve biçaklarla saldirdigi, sahislardan birinin ise digerini bacagindan biçaklayarak yere düsürdügü görülüyor.
Kaynak: İHA