Polisin Sürücü Ile Imtihani Kamerada

Bursa’nin Inegöl ilçesinde Emniyet Müdürlügü trafik ekiplerinin durdurdugu aracin sürücüsü, polis ekiplerine zor anlar yasatti.

Polisin Sürücü Ile Imtihani Kamerada
Inegöl Emniyet Müdürlügü trafik ekipleri Sinanbey Mahallesi Nuri Dogrul caddesi üzerinde sürücülere yönelik uygulama yaptilar. Uygulamada süphelenilen 16 KJF 33 plakali otomobil, durduruldu. Sürücü Mehmet A.’nin (57) evraklari kontrol edildi. O sirada sürücü esini acil servise götürecegini söyleyince, polis ekipleri islemleri hizli bir sekilde yapti. Yapilan denetimde sürücünün ehliyetinin yaninda olmadigi, aracin ise muayenesinin olmadigi ortaya çikti. Isinin acele oldugunu evraklari daha sonra evden getirecegini iddia eden sürücü, polis ekiplerine bagirarak konusmaya basladi.

Sürücü Mehmet A., "Sanki teröristiz. Bana o muameleyi yapiyorsunuz. Polis ol ne olursan ol. Ben gösterecegim size. Sikayet edecegim. Ben de devlet memurlugu yaptim." dedi.

Polise Isini Ögretmeye Kalkti

Polis ekiplerine yüksek sesle konusmaya devam eden sürücü Mehmet A., "Gidersem de arkadan plakama cezayi yazarsin." diyerek polis ekiplerine görevlerini ögretmeye çalisti. Sürücüye muayenesiz araç kullanmaktan 427 TL cezai islem uygulandi ve 7 gün için muameye yaptirmasi için süre verildi.

Kaynak: İHA