Arnavutköy'de Bir Gecekonduda Korkutan Yangin Açiklamasi Alevler Geceyi Aydinlatti

Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde gece saatlerinde bir gecekonduda nedeni bilinmeyen bir sekilde yangin çikti. Alevler kisa sürede gecekonduyu etkisi altina aldi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Gecekondunun yanma ani ve vatandaslarin panik anlari anbean görüntülendi.

Arnavutköy'de Bir Gecekonduda Korkutan Yangin Açiklamasi Alevler Geceyi Aydinlatti
Yangin, gece saat 00.20 siralarinda Merkez Mahallesi, Daggülü Sokak’ta bulunan bir gecekonduda çikti. Henüz neden çiktigi bilinmeyen yangin kisa sürede gecekonduyu etkisi altina aldi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde genis güvenlik önlemleri alirken itfaiye ekipleri alev topuna dönen gecekonduyu dakikalar süren çalisma sonucunda söndürebildi. Yasanan panik anlari ve gecekondunun yanma anlari anbean görüntülendi.

“Içeride yasli ve çocuklarin oldugu söyleniyor su an belli degil”

Yanginin çiktigi ilk andan itibaren olay yerinde bulunan vatandas Ejder Dengiz, “Biz alevlerin çiktigini gördük direkt buraya geldik itfaiye ekiplerine haber verdik içeride yasli ve çocuklarin oldugu söyleniyor ama henüz belli degil biz alevleri görünce korktuk.” dedi.

Kaynak: İHA