TOGG Kimlik Kampüsü Açilisina Katilan Subasi Hayranligini Dile Getirdi

TOGG Gemlik Kampüsü açilisina katilan AK Parti Efeler Ilçe Baskan Yardimcisi ve isadami Ramazan Subasi, hayranligini dile getirerek “TOGG Türkiye’nin gücüne güç katacak” dedi.

TOGG Kimlik Kampüsü Açilisina Katilan Subasi Hayranligini Dile Getirdi


Türkiye’nin dünyaya açilan markalarindan biri ve Türkiye’ye gurur kaynagi olan milli otomobil TOGG fabrikasi açilarak ilk araç bant üzerinden indi. Bursa’nin Gemlik ilçesinde açilan ve “Güçlü Türkiye” yolunda hedeflerden biri olan milli otomobil TOGG Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açildi. Açilisa katilan AK Parti Efeler Ilçe Baskan Yardimcisi ve isadami Ramazan Subasi da fabrikayi gezerek hayranligini dile getirdi.

Açilis sonrasi açiklamalarda bulunan Subasi; “Hepimizi gururlandiran milli gururumuz TOGG’un açilisina katilmaktan büyük mutluluk hissediyorum. Yapilamaz denilen her seyi aziz milletimizin için çözüm üreterek güçlü Türkiye yolunda yüzyilin projeleriyle dünyaya ilham olan Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde gelinen son noktayi ve burada yasanan heyecana hep birlikte sahit olduk. Her geçen yil artan yerli ve milli üretimler ile savunma sanayimizin elde ettigi basari tüm dünya tarafindan yakindan takip edilmektedir. Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde Türkiye Yüzyili’nda bizleri milli gururumuz yerli otomobilimiz TOGG ile bulusturan ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Türkiye’nin yerli ve milli otomobil rüyasi bugün tüm dünyanin takibi esliginde hayal olmaktan çikip üretime geçmistir” dedi.

Kaynak: İHA