Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu Açiklamasi 2 Yarali

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kontrolden çikarak takla atip, tarlada ters dönen otomobildeki anne ile ogul yaralandi. Kaza sonrasi araç içerisinde sikisan yaralilar itfaiye yardimiyla çikartilarak, ambulansla hastaneye kaldirildi.

Takla Atan Otomobil Tarlaya Uçtu Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Sarayköy ilçesine bagli Hasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hasköy Mahallesi’nden Sarayköy içesine dogru seyir halinde olan Sidika M. idaresindeki 09 PJ 611 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çikarak taklalar atmaya basladi.

Tarlaya uçarak ters duran aracin içerisinde bulunan sürücü anne Sidika M. ile yolcu konumundaki oglu Eren M. bulundugu yerde sikisti. Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine bölgeye jandarma, saglik ve çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali anne ve ogula araç içerisinde ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ise yaralilari araçta çikartmak için çalisma baslatti. Ekipler, araç içerisindeki yaralilari sikistigi yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Kaza sonrasi hurdaya dönen araç, bölgeye çagrilan çekici yardimiyla tarladan kaldirildi.

Öte yandan, hastanede tedavisi süren 4 yasindaki Eren M. vücudunun bazi noktalarinda kirik oldugu, anne Sidika M.’nin ise saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA