Sonbaharda Karagöl Jeositi'nde Sari Ile Yesilin Her Tonu Hayran Birakti

Ankara’nin Kizilcahamam ilçesinin kuzeyinde, Isik Dagi’nin bulundugu Karagöl Jeositi sonbahar ile birlikte rengarenk oldu. Gölün etrafini saran agaçlarin yapraklarindaki renkler seyrine doyum olmayan bir manzara olustururken, ziyaretçileri de hayran birakti.

Sonbaharda Karagöl Jeositi'nde Sari Ile Yesilin Her Tonu Hayran Birakti
Ankara’nin Kizilcahamam ilçesinde merkeze 35 kilometre uzaklikta bulunan Karagöl, sonbahar renklerine büründü. Gölün etrafindaki agaçlarla birlikte sari ve yesilin her tonu ile olusan renk cümbüsü görenleri hayran birakti. Dron ile görüntülenen, etrafi daglar ve çesitli agaçlarla çevrili olan Karagöl’de sonbahar ile birlikte kartpostallik görüntüler olustu.

Türkiye‘nin dört bir yanindan gelen ve doganin tadini çikarmak isteyen vatandaslar Karagöl’ün yolunu tuttu. Fotograf tutkunlari da seyrine doyum olmayan manzarayi fotograflamak için gölü ziyaret etti. Derinligi 2 metre olan gölün çevresi günübirlik ziyaret ve çadir kampi için de oldukça uygun olmakla birlikte bin 600 metre rakimda bir heyelan çukurunda olusmus olmasi da temiz hava almak isteyenler için harika bir firsat sunuyor.

Dört mevsim doga tutkunlarina ev sahipligi yapan Karagöl her mevsim doganin her rengiyle ziyaretçilerine görsel sölenler sunuyor. Kizilcahamam Bölgesi’nin en çok ziyaret edilen alanlarindan biri olan Karagöl Jeositi’nin çevresinin tamamen orman ile kapli olmasi göle ayri bir güzellik katiyor. Karagöl’ün suyunun tatli ve içilebilir olmasi ayni zamanda bölgeyi çesitli hayvanlarin da sik sik ziyaret ettigi, daha çekici bir bölge haline getiriyor.
Kaynak: İHA