Motosiklet Tutkunlari 3 Bin Rakimda Adrenaline Doydu

Erzincan’da bir grup motosiklet tutkunu, halk arasinda Üç Göller olarak bilinen 3 bin 128 rakimdaki daglarin arasinda bulunan doga harikasi göllerin etrafinda kros motosikletleriyle sürüs yaparak adrenalin dolu bir gün geçirdiler.

Motosiklet Tutkunlari 3 Bin Rakimda Adrenaline Doydu
Erzincan’da motosiklet tutkunu 16 kisilik bir grup günün ilk isiklariyla birlikte motosikletleriyle yola koyularak unutulmaz bir gün yasadi. Erzincan Enduro Motor Grubu üyeleri, 3 bin 128 rakim ile Dogu Anadolu’da en yüksekte bulunan ve halk arasinda Üç Göller olarak bilinen göllerin etrafinda doyasiya eglenmenin ve maceranin tadini çikardi. Zaman zaman zorlu doga sartlariyla bas basa kalan kros motorlu grup daglari tepeleri asarak hedeflerine ulasmanin sevinciyle de göl etrafinda sarki söyleyerek oynamaya basladi.

Motosiklet tutkunlarinin hedefinde daha önce hiç ayak basilmamis bölgelere giderek kros motorlarini orada sürmek ve rekorlara imza atmak var. Daha önceleri yalnizca helikopterin gittigi Merk Yaylasi’na giden ekip bu kez o yayladan 500 metre daha yükseklikte bulunan Üç Göller’e gitti. Doga harikasi bölgeyi havadan drone ile de görüntüleyen motosiklet tutkunlari muhtesem manzarayi gözler önüne serdi. Göl manzarasi karsisinda motosiklet sürmenin keyfini yasayan ekip zaman zaman da rampada birbirleriyle yaristi.

Enduro Motor Grubu Üyeleri yaptiklari konusmalarda, “Çikislar bizleri biraz zorladi ama rotamiz çok güzel, çok egleniyoruz. Asiri taslar vardi ama yolumuza devam ediyoruz. Gevsek bir zeminde rampa çikiyoruz. Simdiye kadar bir problem yasamadik, insallah bundan sonra da böyle olur” dediler.
Kaynak: İHA