Kütahya Zafer Meydani'nda Cumhuriyet Bayrami Coskusu

Kütahya’da coskuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami, Kütahya Belediyesi’nin Zafer Meydani’nda düzenledigi Cumhuriyet Konseriyle taçlandi. Konserde sahne alan Soner Sarikabadayi, seslendirdigi sarkilarla Kütahyalilara unutulmaz bir bayram yasatti.

Kütahya Zafer Meydani'nda Cumhuriyet Bayrami Coskusu
Kütahya Belediyesi’nin önünden fener alayiyla Zafer Meydani’na gelen binlerce Kütahyali, Soner Sarikabadayi konseri için bir araya geldi. Konser öncesi alani dolduran kalabaliga hitap eden Baskan Isik, hemsehrilerimizin Cumhuriyet Bayrami’ni kutladi. Kutlamanin ardindan, yapimi tamamlanan Zafer Meydani açilisi, temelleri bugün atilan 30 Agustos Is Merkezi ve Zanaat Çarsisi ile Kütüphane ve Kültür Merkezi için toplu kurdele kesimi yapildi. Kurdele kesimini, Kütahya Valisi Ali Çelik, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, MHP Kütahya Il Baskani Selçuk Aliç, MHP Merkez Ilçe Baskani Ayhan Toy, Ülkü Ocaklari Kütahya Il Baskani Ilker Bükni ve MHP KAÇEP’ten Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Hülya Öztürk birlikte kesti.

Cumhuriyet’imizin 99. yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Belediyesi tarafindan düzenlenen Soner Sarikabadayi konserinde vatandaslar doyasiya eglendi. Zafer Meydani’ndaki konser alanini dolduran binlerce Kütahyali, Cumhuriyet Bayrami coskusunu sonuna kadar yasadi. Konser sonunda 10. Yil Marsi esliginde gerçeklesen havai fisek ve isik gösterileri, Kütahya semalarinda görsel sölene sahne oldu.

Konser sonrasinda Soner Sarikabadayi’ya, Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik tarafindan Belediye Kütahyaspor formasi, çiçek ve Kütahya Çinisi hediye edildi.
Kaynak: İHA