Kas'ta Cumhuriyet Bayrami Nedeniyle Fener Alayi Ve Konser Düzenlendi

Antalya’nin Kas ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 99. yil dönümü dolayisiyla fener alayi, kortej yürüyüsü ve konser düzenlendi.

Kas'ta Cumhuriyet Bayrami Nedeniyle Fener Alayi Ve Konser Düzenlendi
Ilçede 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde fener alayi ve kortej yürüyüsü yapildi. Eski otogar kavsagi yakininda toplanan vatandaslar, ellerinde mesaleler ve bayraklarla marslar esliginde Cumhuriyet Meydani’na kadar yürüdü.

Yürüyüse, Kaymakam Murat Öztürk, Garnizon Komutani Binbasi Hüseyin Sadik, Belediye Baskani Mutlu Ulutas, Cumhuriyet Bassavcisi Tufan Çaldiran, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ali Erol, Emniyet Müdürü Suat Kutbay da katildi.

Katilimcilarin meydana gelmesinin ardindan burada saygi durusunda bulunuldu, Istiklal Marsi okundu.

Kaymakam Murat Öztürk, yaptigi konusmada, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere Istiklal Savasi’nin tüm kahramanlarini, sehitlerini ve gazilerini yad ettiklerini ifade ederek, “Bugün biz onlarin sayesinde bu meydanda büyük bir heyecanla coskuyla Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyoruz. Cumhuriyetin yüzüncü yilinda daha büyük bir kalabalikla daha büyük bir coskuyla bu meydanda bulusmayi ümit ediyorum” dedi.

Belediye Baskani Mutlu Ulutas da vatandaslarin Cumhuriyet Bayrami’ni kutladigini kaydederek, Kas’in Cumhuriyet Bayrami kutlamasi için Türkiye’nin ve dünyanin birçok noktasindan tercih edildigini, bu birlik ve beraberligin her zaman devamini arzu ettigini söyledi.



Cumhuriyet Bayrami konseri gerçeklestirildi

Ilçede Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri çerçevesibde Zakkum Grubu ve DJ Suat Atesdagli konser verdi. Kas Belediyesince Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen konserde sahne alan sevilen müzik grubu Zakkum, unutulmaz bir konser verdi. Birbirinden güzel parçalari seslendiren grup, müzikseverlerden tam not aldi.

Zakkum’un ardindan DJ Suat Atesdagli sahneye çikti. Çaldigi sarkilarla bol bol alkis alan DJ Atesdagli, performansiyla büyük begeni topladi.

Etkinlik, havai fisek gösterisiyle sona erdi.
Kaynak: İHA