Baskan Semih Esen Açiklamasi 'Cumhuriyet Ile Çok Güzelsin Konyaalti'

Antalya Konyaalti Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla düzenledigi Ceylan Ertem konserinde konusan Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, “Yilmadan yorulmadan Cumhuriyet degerlerimize her zaman sahip çikacagiz” dedi

Baskan Semih Esen Açiklamasi 'Cumhuriyet Ile Çok Güzelsin Konyaalti'
Konyaalti Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla düzenledigi Ceylan Ertem konseri binlerce vatandasin katilimi ile gerçeklesti. Sabah saatlerinden itibaren HayatPark’ta baslayan Cumhuriyet coskusu, Konyaalti Belediyesi ana hizmet binasi önünde saat 20.30’da baslayan Ceylan Ertem konseriyle cosku içinde devam etti. Vatandaslar, 7’den 70’e konser alanina akin ederken, söylenen sarkilara da aileleriyle birlikte eslik etti. Sevilen sanatçi Ceylan Ertem’in sarkilarina ellerinde Türk bayraklari ile eslik ederek Cumhuriyet’in 99. yilini kutlayan vatandaslar, keyifli bir aksam geçirmenin mutlulugunu yasadi. Konserde kisa bir konusma yapan Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, “Cumhuriyet’imizin 99. yilini kutluyoruz. Bu heyecani, bu coskuyu hiçbir zaman kaybetmeyecegiz’’ dedi.

Ellerinde bayraklarla alani dolduran vatandaslara seslenen Baskan Esen, ‘’Cumhuriyete bu denli sahip çiktiginizi ve buraya ellerinizde bayraklarla akin ettiginizi görmek bizleri çok mutlu etti. Cumhuriyetimizin 100. yilinda da ayni coskuyla yil boyunca sürecek etkinliklerle kutlayacagiz. Yilmadan, yorulmadan Cumhuriyet degerlerimize her zaman sahip çikacagiz. Tesekkürler Konyaalti. Cumhuriyet ile çok güzelsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA