Sungurlu'da Belediye Personeli Piknikte Stres Atti

Sungurlu Belediyesi’nde görev yapan personeller, Akçali mesire alaninda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner’in ev sahipliginde düzenlenen piknige aileleriyle birlikte katilan belediye personeli gönüllerince zaman geçirerek yorgunluk atti.

Sungurlu'da Belediye Personeli Piknikte Stres Atti
Ilçenin dört bir yaninda tam kadro sahada ilçe halkina hizmet veren belediyesi personelleri Akçali Mesire alaninda düzenlenen piknige katildi.

Mesai arkadaslarini piknik organizasyonunda yalniz birakmayan Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, personellerin çocuklariyla birlikte oyun oynadi. Çesitli ikramlarin yapildigi piknige katilan personellere tesekkür eden Baskan Sahiner mesai arkadaslariyla halay çekti.

Piknige katilan mesai arkadaslarina hitaben kisa bir selamlama konusmasi yapan Baskan Sahiner, “Ailelerinizle birlikte keyifli bir gün geçirmeniz en büyük dilegimiz. Organizasyonumuza hos geldiniz sefalar getirdiniz. Cenab-i Allah birligimizi daim etsin. Çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Organizasyonda, Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner ve baskan yardimcilari tarafindan emekli olan personele ve birim müdürlerine tesekkür belgesi verildi.

Çekilislerin yapildigi organizasyonda belediye personeline çesitli hediyeler verilirken, ayrica kaplica tatiline gidecek 5 kisi için çekilis yapildi.

Piknik organizasyonuna Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, Belediye Baskan yardimcilari Bahri Sezen, Mükremin Dagasan, Sakine Sariyüce, Il Genel Meclis Üyesi Ercan Sahin, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Baskanlari, geçmis dönem Meclis Üyeleri ve çok sayida personel ve ailesi katildi.

Kaynak: İHA