Çocuklarin Beslenme Çantalarini Belediye Karsilayacak

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse’nin talimati ile Safranbolu Kültür ve Egitim Merkezi (SAKEM)’de hazirlanan Beslenme Çantalari ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklari ile bulusturulacak.

Çocuklarin Beslenme Çantalarini Belediye Karsilayacak
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Elif Köse, “Safranbolu belediyesi olarak vatandas odakli çalismalarimizla, ortaya sözden çok proje koyarak 7’den 70’e halkimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Günümüz Türkiye’sinde artis gösteren fiyatlar nedeniyle kolaylikla ulasilmasi gereken temel gida ürünlerini edinme konusunda ne yazik ki zorluk çeken ailelerimiz bulunmakta. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin bu zorluklardan etkilenerek okullarina bos beslenme çantasi ile gitmelerine gönlümüz el vermediginden, onlari, gelisimine katki saglayacak besin degeri yüksek beslenmeler ile okullara ugurlayacagiz” dedi.

Zor durumda olan ailelerin, ‘yarin beslenme çantasina ne koyacagim?’ diye düsünmesine son verip, her zaman oldugu gibi destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Köse, “Gülen Yüzler projemizi uygulamaya aliyor ve ihtiyaç sahibi ailelerimize çocuklari için beslenme çantalarini teslim ediyoruz. Anne, babalar çocuklarini güler yüzle okula ugurlarken, biz daha da güzel projelerle sizlerle olmaya devam edecegiz. Bu vesile ile bu güzel projeye destek olan tüm bagisçilarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Proje çerçevesinde uygulamadan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin Safranbolu Belediyesi Hayir Çarsisina basvurmalari gerektigi bildirildi.

Kaynak: İHA