300 Metrelik Türk Bayragi Ile Cumhuriyet Coskusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kurulus yili Altinova’da coskulu bir sekilde kutlandi.

300 Metrelik Türk Bayragi Ile Cumhuriyet Coskusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 99. yili Altinova’da coskuyla kutlandi. Altinova Belediyesi tarafindan 300 metrelik Türk bayragi ile gerçeklestirilen Cumhuriyet Yürüyüsü, büyük bir cosku ile yapildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 99. yili Altinova’da coskuyla kutlandi. Cumhuriyetin 99’uncu yildönümü nedeniyle Yalova Altinova Belediyesi tarafindan 300 metrelik Türk bayragi ile gerçeklestirilen Cumhuriyet yürüyüsü, büyük bir cosku ile yapildi. Cumhuriyet Mahallesi’nden Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Bando Takimi esliginde baslayan yürüyüs 7’den 70’e yüzlerce kisinin katilimiyla kaymakamlik binasi önüne kadar sürdü.

Duygu dolu anlar

Törenlerin ikinci günü, Altinova Kaymakamligi Atatürk büstüne çelenklerin konulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam etti.

Halk oyunlari ve ögrencilerin spor gösterileri vatandaslar tarafindan büyük begeni topladigi kutlamalarda duygu dolu anlar yasandi. Altinova Milli Egitim Ilçe Müdürlügü tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafindan verildi.

Törenlerin ardindan Altinova Kaymakami Regaip Ahmet Özyigit, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve Garnizon Komutanligi Temsilcisi tebrikleri kabul ettiler.
Kaynak: İHA