Vodafone Business 'Red Tech' Webinar Serisinde E-Ihracat Teknolojilerini Anlatti

Vodafone Business, ‘Red Tech’ webinar serisinin yedincisini gerçeklestirdi. Isletmelerin nasil dünyanin dört bir yanindaki potansiyel müsterilere ulasarak basari hikayeleri olusturacaginin konusuldugu ’Red Tech’ webinarinda, Vodafone Business’in e-ihracat teknolojilerinde öne çikan çözümleri de katilimcilarla paylasildi.

Vodafone Business 'Red Tech' Webinar Serisinde E-Ihracat Teknolojilerini Anlatti


Vodafone Business, yeni teknolojilere yönelik sundugu çözümleri anlattigi ‘Red Tech’ webinar serisine devam ediyor. Yedincisi gerçeklestirilen webinarda, dijital dönüsüm ile birlikte büyüyen e-ticaret sektörüne paralel gelisen e-ihracat teknolojileri ele alindi. Vodafone Business Ticari Operasyonlar Kidemli Müdürü Sinan Gilava’nin açilis konusmasiyla baslayan e-ihracat webinari, Vodafone Business Yeni Nesil Çözümlerden Sorumlu Ürün Müdürü Basar Akin’in e-ihracat çözümlerini anlatmasiyla devam etti.

Yapilan açiklamaya göre, Vodafone Business’in e-ihracat çözümünde isletmeler; Türkiye’de olan bir web sitesinde isterse otomatik isterse manuel olarak dil çevirisi gerçeklestirebiliyor ve uyarlayabiliyor. Her ülkenin para birimine göre otomatik kur hesaplari ile tek tusla ürününü yurt disinda listeleyebiliyor. Ülkeye göre farkli fiyat stratejileri olusturabiliyor. Ülkelerin vergi sistemlerinde farklilasma var ise bu vergi sistemlerini de çok kolay bir sekilde ülkelere göre uyarlayabiliyor. Bununla birlikte dijital pazarlama ve arama motorlari için ülke bazli farkli stratejileri uygulayabiliyor. Global kargo firmalari ve ödeme sistemleri ile entegre bir sekilde çalisabiliyor, özellestirmek istendiginde ise entegrasyonu kolay bir sekilde is ortagi üzerinden yapabiliyor. Yurt disindaki pazaryerlerine nasil listelenebilecegi endisesi olmadan is ortaginin yönlendirmesi ve hazir entegrasyon çözümleri ile listelenme kolayligi saglaniyor. Ülkelere göre web sitesi sayfa tasarimlarini farklilastirabiliyor ve özellestirebiliyor. Webinari takip eden tüm katilimcilara ayrica e-ihracat çözümlerinin demosu yapildi. Webinar, müsteri deneyiminin aktarildigi soru cevap kismi ile son buldu.
Kaynak: İHA