Ulasim AS Güvenli Ve Konforlu Ulasim Için Otobüsleri Denetliyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Kayseri Ulasim A.S.’nin denetimi altindaki halk otobüsleri, yolcularin daha güvenli ve konforlu ulasimi için periyodik olarak denetleniyor.

Ulasim AS Güvenli Ve Konforlu Ulasim Için Otobüsleri Denetliyor


Kentte yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir sekilde vatandaslara ulastirmaya özen gösteren Kayseri Büyüksehir Belediyesi, ulasim alaninda da konforlu ve güvenli hizmet vermek için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede, Kayseri Ulasim A.S. tarafindan halk otobüslerine denetim yapildi. Vatandaslarin daha konforlu seyahati için çalistiklarina vurgu yapan Kayseri Ulasim A.S. Genel Müdürü Mehmet Canbulut, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Bu kontrolleri periyodik olarak gerçeklestiriyoruz. Tespit sonrasi belirlenen süre içerisinde eksiklikler gideriliyor ve vatandaslarimiza daha güvenli ve konforlu ulasim saglamis oluyoruz” dedi.

Esnaflarin da kendilerini destekledigini ifade eden Canbulut, “Bu çerçevede Kayseri Özel Halk Otobüsçüleri Odasi Yönetimi ve esnaflarimiz da bizlere destek veriyor. Toplu ulasimin tüm paydaslarina buradan tesekkür ediyorum” diye konustu.

Otobüs Isletme Sefi Mehmet Çevikler ise plan dâhilinde gerçeklestirilen kontroller hakkinda bilgiler vererek, “Isitma sisteminden tutamaklara ve temizlige kadar araçlarin eksiklerini tespit ediyoruz. Tespit sonrasi sürücülerimizden belirlenen süre içerisinde düzeltilmesini istedigimiz konularin takibini de yapiyoruz. Denetimlerimiz kis boyunca periyodik olarak devam edecektir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA