TÜRSAB Asya BTK Baskani Murat Güleryüz Oldu

Istanbul’da Maltepe’de yapilan TÜRSAB Asya bölge temsil kurulu baskanligi seçimlerini, mavi liste ile giren Murat Güleryüz kazanarak baskan oldu.

TÜRSAB Asya BTK Baskani Murat Güleryüz Oldu


Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) genel kurulu öncesi yapilan BTK seçimlerinde Asya BTK seçimleri tamamlandi. Mevcut TÜRSAB baskani Firuz Baglikaya’nin karsisinda konumlanan adaylarin destegini alan ve 5 yildir Asya BTK Baskanligi koltugunda oturan Sedat Basalan seçimi büyük bir farkla kaybetti. Asya BTK seçimini 214 oy alan Murat Güleryüz kazandi. Iki listenin yaristigi Asya BTK’da Sedat Basalan’in yaristigi turuncu liste 166 oyda kaldi.

“Acentelerimize yönelik projeler üretecegiz”

TÜRSAB Asya BTK Baskani Murat Güleryüz, “Öncelikle bütün turizm camiamiza hayirli olsun. Tabii ki biz acentelerimize çok projeler üretecegimizi söyledik. 15 tane projemiz var. Bölge acentelerimize katma deger saglamak için onlara dokunabilmek için projelerimiz var. Bunlari Allah’in izniyle yapacagiz. Bu seçimde 380 oy kullanildi. 214’e 166 gibi bir rakamla sandiktan galip çiktik. Yönetimimiz 14 kisiden olusuyor. 3 sene boyunca yönetimimizle beraber insallah güzel isler yapacagiz. Bütün bölgelerimizde çalistaylar düzenleyecegiz. Bütün acentelerimize dokunacagiz.” diye konustu.

Kaynak: İHA