Necati Ve Saykolar Müzik Grubu Emetli Gençleri Costurdu

Emet Belediyesi tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri çerçevesinde sahneye çikan Necati ve Saykolar müzik grubu izleyenlere keyifli bir gece yasatti.

Necati Ve Saykolar Müzik Grubu Emetli Gençleri Costurdu
Emet Termal Amfitiyatro’da sahneye çikan Anadolu Rock müzigin sevilen grubu Necati ve Saykolar, sahnede kaldigi yaklasik 4 saat süresince seslendirdigi sarkilar ve sergiledigi sahne performansiyla özellikle Emet ve Hisarcik Meslek Yüksekokulu ögrencilerine unutulmaz bir gece yasattilar.

Emet Belediyesince konsere Hisarcik ilçesi Meslek Yüksekokulu ögrencileri için de otobüsler kaldirildi.

Konser alaninda gençlere hitap eden Belediye Baskani Hüseyin Dogan, Cumhuriyetin kurulusundan bugüne gerek milli mücadelede, gerek yakin zamanda 15 Temmuz sürecinde gençlerin ülkesine ve Cumhuriyetine nasil sahip çiktigini gösterdiklerini söyledi.



Baskan Dogan” Gençlerimiz için ilçemizde yapilan KYK yurdu hizmete girmistir. Yine yapimi tamamlanan Gençlik Merkezi kisa bir süre sonra açilacaktir. Ayrica ilçede 4 voleybol, basketbol semt sahalari, tenis kortu, kosu yolu ve büyük sehir stadi haleleri yapilmis olup, bu tesislerde bahar aylarinda hizmete girecektir” dedi.

Kaynak: İHA