Mugla'da Üniversite Ögrencilerine Konser

Mugla’nin Mentese ilçesi Kötekli mahallesinde üniversite ögrencilerine Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Manus Baba konseri düzenlendi. Ögrencilerle birlikte konseri dinleyen Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün ve Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs ögrencilere hitap etti.

Mugla'da Üniversite Ögrencilerine Konser


Ögrencilerle bir araya gelen ve ögrencilerin mutluluguna ortak olan Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, konser nedeniyle toplanan kalabaliga hitap etti. Baskan Gürün, tüm ögrencilere ’hos geldiniz’ diyerek basladigi konusmasinda ögrencilerin kendilerini iyi yetistirmesini tavsiye etti. Baskan Gürün, "Eglenmeye ihtiyacimiz var çünkü gerçekten zor sartlarda burada okuyorsunuz. Çesitli problemleriniz var ama bunlardan yilmak yok. Her seye ragmen mutlu olmayi ve umutlu olmayi bilmemiz lazim. Umudumuzu hiçbir zaman kirmamiz lazim. Hele Cumhuriyetimizin ikinci 100 yilina baslarken. Cumhuriyetimizin ikinci 100 yilinin kahramanlari sizler olacaksiniz. Çesitli sikintilar olabilir, alinan kararlar sizleri zora sokabilir ama. Yilmayacagiz. Yeni bir 100 yila az kaldi ve o 100 yil sizin 100 yiliniz olacak" dedi.



Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs ise ”Yeni ögretim yilinda Mugla’miza hepiniz hos geldiniz. Pandemi nedeni ile bir araya gelemiyorduk. Bizler sizleri özledik. Sizler de bizleri özlediniz. Mugla Büyüksehir Belediyemiz de sag olsun böyle bir konser düzenledi.

Sizler bizim birer evladimizsiniz artik hepiniz bizim hemserimizsiniz. Büyüksehir Belediyemize bizlerle sizi bulusturdugu için tesekkür ediyorum" dedi.

Konusmalarin ardindan sanatçi Manus Baba sarkilariyla üniversite ögrencileri basta olmak üzere konsere gelenleri eglendirdi.
Kaynak: İHA