MHP Il Baskani Aksu Açiklamasi '2023 Seçimlerinde Cumhur Ittifakinin Mührünü Vuracagiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Il Baskani Salih Aksu basin mensuplarina yaptigi açiklamada “2023 seçimlerinde Cumhur Ittifakinin mührünü vuracagiz” dedi.

MHP Il Baskani Aksu Açiklamasi '2023 Seçimlerinde Cumhur Ittifakinin Mührünü Vuracagiz'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Il Baskanligi binasinda basin açiklamasi yapan Il Baskani Salih Aksu konusmasina 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayarak basladi.

Aksu, 2023 yilinda yapilacak olan seçimler için köylerde çalismalara baslayacaklarini ifade ederek, “12 Eylül 2021 tarihinde Genel Baskanimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimat ve himayelerinde baslatmis oldugumuz ‘Güçlü Siyaset Lider Türkiye’, ‘Hedef 2023’, ‘Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ temalari çerçevesinde MHP Erzincan Il Baskanligi ev sahipliginde 11 ilin katilimiyla bölge istisare toplantimizi yaptik. Bu istisare toplantilari Türkiye’de 9 ilde oldu, biri de Erzincan ilimizde yapildi. Sonra 22 Eylül 2022’de ‘Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma’ toplantimizi merkez ilçe basta olmak üzere 8 ilçemizde yaptik. 29 Ekim 2022 Cumartesi günü ‘Adim Adim 2023 Köyüm Benim Sohbet’ temali köy ziyaretlerimizi insallah yapacagiz. Yapilacak olan bu programi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, MYK Üyesi Hasan Özarslan, MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, MDK Üyesi Ilker Ipek’in katilimiyla gerçeklestirecegiz. Bu çalismalari 2023 Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçimlerine kadar devam ettirerek insallah Cumhur Ittifakinin mührünü vuracagiz. Bu duygu ve düsüncelerle yapacagimiz çalismalarin ilimize, ilçelerimize, köylerimize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA