Kusadasi'nda Hirsizlar Insaatlara Dadandi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde bir apartman insaatindan kamyonete yükledikleri çesitli malzemeleri çalan 3 kisi kayiplara karisti. O anlar güvenlik kameralarina yansirken, polis hirsizlik süphelilerini yakalamak için çalisma baslatti.

Kusadasi'nda Hirsizlar Insaatlara Dadandi
Edinilen bilgiye göre, Kadinlar Denizi Mahallesi Süleyman Demirel Bulvari’ndaki bir apartman insaatina geçtigimiz Pazar günü sabaha karsi saat 05.00 siralarinda plakasiz bir kamyonet yanasti. Kamyonetten inen biri kadin 3 kisi santiyenin önündeki çesitli malzemeleri toplamaya basladi.

Yüzleri maskeli olan hirsizlik süphelileri insaat malzemelerini kisa sürede kamyonete yükledikten sonra hizla sokaktan uzaklasti. Yaklasik 70 bin lira degerindeki malzemelerin çalinma ani güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Polis süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Iki insaat daha soyuldu

Insaat firmasi sahibi Armagan Usta, son bir ay içerisinde Kusadasi’nda 2 insaatin daha ayni yöntemle soyuldugunu söyledi.

Sabah insaat alanina geldiginde malzemeleri göremeyince saskinlik yasadigini belirten Usta, “Aklima ilk güvenlik kamerasina bakmak geldi. Görüntüleri izleyince sok oldum. Basimiza gelen olay çok üzücü. Insaatimiz ana yol üzerinde bulunuyor. Nasil bu kadar rahat bir sekilde hirsizlik yapilabiliyor anlamiyorum. Sorumlularin bir an önce yakalanmasini istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA