Kagithane'de Is Yerinden Çaldigi 50 Bin Liralik Malzemeleri 3 Bin Liraya Satan Hirsiz Yakalandi

Kagithane’deki bir is yerinden 50 bin lira degerinde insaat malzemesi çalan sahis, çaldigi malzemeleri 3 bin liraya hurdaciya satti. Süphelinin hirsizlik yaptigi ve çaldiklari malzemeleri el arabasiyla tasidigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Kagithane'de Is Yerinden Çaldigi 50 Bin Liralik Malzemeleri 3 Bin Liraya Satan Hirsiz Yakalandi
Olay, Kagithane Yesilce Mahallesi’ndeki bir is yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 Ekim Cumartesi günü bir is yerinden 50 bin lira degerinde insaat malzemesi çalindi. Bunu fark eden is yeri sahibi emniyete basvurdu. Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri, hirsizlik olayinin yasandigi bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Kamera görüntülerinden C.S. oldugu tespit edilen süpheli, 23 Ekim Pazar günü oturdugu evde yakalanarak gözaltina alindi. C.S. ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Süphelinin daha önce de benzer suçlardan kaydi oldugu ve uyusturucu madde ticareti yapma suçundan arandigi ögrenildi. Emniyetteki islemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen C.S. çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hirsiz kendisini is yeri sahibi olarak tanitmis

Is yerinden 50 bin lira degerindeki malzemeleri çalan zanlinin çevredeki esnafa kendisini is yeri sahibi olarak tanittigi ve çaldigi malzemeleri 3 bin liraya hurdaciya sattigi belirlendi.

Is yerinde gerçeklesen hirsizlik olayi ise güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Görüntülerde sahsin is yerine girdigi ve çaldigi malzemeleri arkadaslariyla birlikte el arabasina koyarak tasidiklari görülüyor.
Kaynak: İHA