Gamze'nin Cinayeti Yilan Hikayesine Döndü

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 24 Ocak’ta yataginda boynu kirilmis bir sekilde ölü bulunan 17 yasindaki Gamze Sakallioglu’nun annesi ve babasi cinayet süphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Anne Turcen Sakallioglu “kizimin katilini bulacagiz” dedi.

Gamze'nin Cinayeti Yilan Hikayesine Döndü
24 Ocak’ta yataginda boynu kirilarak öldürülen Gamze’nin cinayetinden 9 ay sonra jandarma ekipleri Sakallioglu ailesini gözaltina aldi. Gamze’nin annesi Turcen, babasi Mehmet Halil, abisi Mefar, yengesi Nazli, ablasi Fatma Köse, enistesi, Durmus Köse, Kuzeni Görkem Köse, amcasi E. Sakkalioglu ve Gamze’nin sevgilisi oldugu iddia edilen Ramazan Köse gözaltina alindi.

5 kisi serbest

Cinayete kurban giden Gamze’nin abisi Mefar, yengesi Nazli, enistesi Durmus Köse, Kuzeni Görkem Köse, amcasi E. Sakkalioglu dün adliyeye sevk edilmisti. Yapilan sorgunun ardindan mahkemeye çikarilan 5 kisi adli kontrollü serbest birakilmisti.

Bugün adliyeye sevk edilen Gamze’nin annesi Turcen, Baba Mehmet Halil, ablasi Fatma Köse ve Ramazan Köse’nin rahat tavirlari dikkatlerden kaçmadi. Ramazan Köse ve abla Fatma Köse sessiz kalirken baba Mehmet Halil ise Ramazan Köse’den süphelendigini, esi Turcen’den süphelenmedigini açikladi.

Gamze’nin annesi Turcen ise kizimin katilini bulacagiz diyerek “Katil ben degilim, esim benden süphelenmez hep birlikte katili bulacagiz” diyerek adliyeye girdi.

Gamze Sakallioglu’nun sevgilisi oldugu ileri sürülen Ramazan Köse’nin Gamze’nin annesiyle ile iliski yasadigi ve kizini Ramazan Köse nedeniyle öldürdügü iddia edildi. Diger iddia ise Gamze’nin ablasi F.S.’nin anne ve babasinin yasadigi evi sattirmak istedigi Gamze’nin ise duruma karsi çikarak ablasiyla aralarinda tartisma çiktigi ileri sürüldü.
Kaynak: İHA