Fatih'te Cep Telefonu Hirsizi, Motosikletini Kadinin Üzerine Sürerek Kaçti

Istanbul Fatih’te bir servis sürücüsü, aracini çalisir ve cami açik sekilde birakarak markete girdi. O sirada sokaktan geçen motosikletli hirsiz, aracin içinde bulunan cep telefonunu çaldi. Hirsiz, olay sonrasi motosikletini kendisini durdurmaya çalisan kadinin üstüne sürerek kayiplara karisti. O anlar bir marketin güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te Cep Telefonu Hirsizi, Motosikletini Kadinin Üzerine Sürerek Kaçti
Olay, dün Fatih Kocamustafapasa’da bulunan bir marketin önünde saat 16.30 siralarinda gerçeklesti. Iddialara göre, markete alisveris yapmak için gelen ve aracini kisa süreligine çalisir vaziyette birakan sürücü, aracin camini açik birakarak içeri girdi. O sirada marketin önünden geçen motosikletli süpheli servis minibüsünün içinde bulunan cep telefonunu fark etti. Elini camdan içeri sokan süpheli, cep telefonu alarak kaçmaya çalisti. Marketin önünde duran 2 kadindan 1’i motosikletin önüne çikarak süpheliyi durdurmaya çalisti. Süpheli sahis motosikletini kadinin üzerine sürerek kaçmayi basardi. Mahalleli motosikletin pesinden kossa da süpheliyi yakalayamadi.

Polis motosikletli hirsizin pesinde

Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Marketin güvenlik kameralarini inceleyen ekipler görgü sahitlerinin ifadesine basvurdu. Polis ekipleri, kayiplara karisan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Hirsizlik anlari kamerada

Süphelinin servis araci içinden cep telefonunu çaldigi anlar bir marketin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, servis soförünün aracindan inerek markete girdigi ve ardindan motosikletli süphelinin cep telefonunu çaldigi görülüyor. Market önünde bekleyen kadinin üstüne motosikleti süren süpheli hizla olay yerinden uzaklasiyor.

“Kas, göz arasinda alip kaçti”

Yasananlari anlatan market sahibi Zeki Bulut, “Müsteri araci ile dükkânin önüne yaklasti. O arada kadin müsterilerimiz disarida sohbet ediyorlardi. Müsterimiz içeri girince biri motosiklet ile gelip yaklasti. Kas, göz arasinda alip kaçti. Kadin yakalamak istedi ama yakalayamadi. Biz de disari çiktik. Motosiklet ile kaçip gitti. Olay 1 dakika içerisinde oldu” dedi.



“Motoru kadinin üstüne sürdü”

Süpheliyi kovalayan mahalle esnafi Cemalettin Gecebeyi, “Içeride ofisteydim. Baktim, kadin sesi geliyor. Motosiklet geldi buraya yanasti. Biz kadina çarptigini düsündük. Biz, arabanin camindan elini uzatarak telefonu çaldigini gördük. Telefon gidince kadin bagirmaya basladi.

Motosikletli kisi, kadini itti. Kadini itince arkasindan kostuk, yetisemedik. Motoru kadinin üstüne sürdü. Pesinden kostuk, yetisemedik. Sonra polisler geldi. Polislerde güvenlik kameralarini inceledi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA