BEM-Bir Sen Gaziantep Baskani Kuzu Mazbatasini Aldi

Belediye ve Özel Idare Çalisanlari Birligi Sendikasi (BEM-BIR-SEN) Gaziantep Sube’nin 4. Olagan Genel Kurulu’nda Baskanliga seçilen Seçil Özsöyler Kuzu ve yönetimi, mazbatalarini alarak göreve basladi.

BEM-Bir Sen Gaziantep Baskani Kuzu Mazbatasini Aldi
Pazar günü gerçeklestirilen ve iki listenin yaristigi seçimde 94 delegenin oyunu alarak baskanliga seçilen Özsöyler Kuzu, bu göreve seçilen ilk kadin baskan olma özelligini de tasiyor.

Vakkas Palabiyik, Volkan Yildiz, Selim Özkeçeci, Osman Akyüz, Kemal Bozgeyik ve Semih Er’den olusan yönetim kurulu üyeleriyle, Sahinbey Seçim Kurulu’ndan mazbatasini alan Seçil Özsöyler Kuzu, ardindan Gaziantep BEM-BIR-SEN binasina giderek önceki dönem Sube Baskani Mehmet Zeki Ögücü’den görevi devraldi. Özsöyler Kuzu, devir teslim töreni sonrasinda yaptigi açiklamada, “Yerel yönetim kolunun yetkili sendikasi BEM-BIR-SEN’in Gaziantep Subesi olarak temel hedefimiz tüm üyelerimizin esit hak ve özgürlükte çalisma prensibini yaymak ve bu prensibi korumaktir’’ dedi.

4. olagan kurulla yapilan Gaziantep Sube Baskanligi seçimine BEM-BIR-SEN Genel Baskani Levent Uslu, BEM-BIR-SEN Genel Baskan Yardimci Cenk Davulcu, ilçe belediye baskan yardimcilari, daire baskanlari ve sube müdürleri katilim saglamis, Özsöyler Kuzu ve Ismail Türk baskanligindaki listeler yarismisti.
Kaynak: İHA