Baskan Büyükkiliç, AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi'na Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara’da AK Parti Genel Baskanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus’un tesrif ettigi AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi’na katildi. Büyükkiliç; “Sayin Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimizin güçlü ve dirayetli yönetimi ile ülkemiz de milletimiz de güzel yarinlara yönünü çevirmis, kararlilikla yürümektedir” dedi.

Baskan Büyükkiliç, AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi'na Katildi
AK Parti Genel Baskanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus’un tesrif ettigi, Ankara’da parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi’na Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu, AK Parti Kayseri Il Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ve AK Parti Kayseri Il Gençlik Kollari Baskani Furkan Mert Simsek de katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi’nin ardindan konusan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, toplantinin ülke ve millet için hayirlar getirmesini temenni ederek sunlari paylasti;

“AK Parti Genel Baskanvekilimiz Numan Kurtulmus’un hitaplarini dinleyerek, istifade ettik. 21 yildir da ülkemizin istifade ettigi AK Parti’mizin ve devletimizin bu iradesi bugün de sürmektedir. Sayin Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimizin güçlü ve dirayetli yönetimi ile ülkemiz de milletimiz de güzel yarinlara yönünü çevirmis, kararlilikla yürümektedir. Bu vesile ile Genisletilmis Il Baskanlari Toplantimizin hayirlar getirmesini temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA