AK Parti Kocaeli, Tarihi Açiklamaya Yerinde Taniklik Edecek

AK Parti’nin hazirliklarini tamamladigi, "Türkiye Yüzyili’nin" detaylari yarin Ankara Spor Salonu’nda, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kamuoyuyla paylasilacak. AK Parti Kocaeli heyeti de, 3 bin kisiyle tarihi açiklamayi yerinde takip edecek.

AK Parti Kocaeli, Tarihi Açiklamaya Yerinde Taniklik Edecek
AK Parti, yeni yüzyili sekillendirecek program, proje ve hedefleriyle halkin karsisina çikacak. Üzerinde aylardir çalisilan ve "Türkiye’nin gelecek tasarimi" olarak nitelendirilen "Türkiye Yüzyili" programi, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu’nda gerçeklesecek. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tek konusmaci olacagi törende sporcular, sanatçilar, sivil toplum kuruluslari, sanayici ve is adamlari, sehit ve gazi yakinlari, engelliler, siyasi parti temsilcileri, yabanci misyon temsilcileri, akademisyenler ve gazeteciler gibi hemen her kesimden temsilcilerin katilimi bekleniyor.

AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, aktif teskilat mensuplari basta olmak üzere programi yerinde takip etmek isteyenler için 65 otobüsle Ankara’ya gideceklerini açikladi.

Otobüsler ilçe baskanliklarindan hareket edecek. Ankara’daki programa Kocaeli’den yaklasik 3 bin kisinin gitmesi bekleniyor. Baskan Ellibes, "Geçmisten bugüne bütün kazanimlarimizin üzerine insa edilecek Türkiye Yüzyili vizyonumuzun Cumhurbaskanimiz tarafindan bizzat yapilacagi tarihi tanitim programini büyük bir heyecanla yerinde takip edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA