Gaziantep'te Üniversite Lise Isbirligi

SANKO Üniversitesi ile Abdulkadir Konukoglu Fen Lisesi arasinda bilimsel, sosyal ve kültürel is birligi protokolü imzalandi.Rektör Prof. Dr. Güner Dagli, SANKO Üniversitesi olarak liselerle is birliklerine hazir olduklarini belirterek, “Ögrencilerin insanliga yararli projeler gelistirip üretmesini istiyoruz” dedi.

Gaziantep'te Üniversite Lise Isbirligi
SANKO Üniversitesi’nde düzenlenen imza töreninde Abdulkadir Konukoglu Fen Lisesi Müdürü Ibrahim Taskin ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Güner Dagli, ögrencilerin yasadiklari topluma deger katacak projeler gelistirmesinin önemine degindi. Protokolün tüm ögrenciler için basarilara vesile olmasini temenni eden Prof. Dr. Dagli, “Uluslararasi bir arena haline gelen TEKNOFEST’e en çok proje gönderen il Gaziantep. Saglik üniversitesi oldugumuz için, TEKNOFEST çalismalarina akademisyenlerimiz de gerekli danismanlik hizmeti verebiliyor” diye konustu.

Her egitim-ögretim yilinda lise ögrencileri tarafindan gerçeklestirilecek yerel, ulusal ve uluslararasi alanda bilimsel çalismalara yönelik program ve proje hazirlanmasi konularinda SANKO Üniversitesi tarafindan uygun görülen çalismalarda akademik destek saglanmasi amaciyla imzalanan protokolle, lise ögrencilerinin, SANKO Üniversitesi’nin düzenleyecegi ve uygun gördügü bilimsel, sportif ve kültürel etkinliklere katilmasina da imkan saglanacak.

Imza törenine SANKO Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yildirim ve SANKO Üniversitesi Tanitim Ofisi Sorumlusu Sema Tavsancil da katildi.

Kaynak: İHA