Aksaray'da KADES Egitiminde 'Seni Seviyorum' Farkindaligi
Aksaray’da kadina yönelik siddetin önlenebilmesi için her platformda egitim ve farkindalik çalismalari yapan jandarma ekipleri, Agaçören ilçesinde düzenlenen bir festivalde eslere “seni seviyorum, iyi ki varsin” dedirtti.

KADES egitiminde sahneye çikan kadin astsubaylar festivale gelen erkeklere kadina yönelik siddetle mücadele konusunda temel bilgilendirme ve farkindalik olusturma egitimleri verdi. Kadinlara ise Kadin Destek (KADES) uygulamasinin kullanimi, uygulamanin cep telefonuna yüklenmesi konusunda bilgilendirmeler yapilirken, festivale gelen eslere birbirlerine “seni seviyorum, iyi ki varsin” demeleri söylendi
Il Jandarma Komutanligindan yapilan yazili açiklamada, “Kadina yönelik siddetle mücadele çerçevesinde bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkindalik faaliyetlerimize araliksiz devam edilecektir” denildi.
